Gourmetkvarn

Når smaken kommer til sin rett

Historikk og eierskap

Kryddhuset i Ljung AB er et entreprenørsorientert familieforetak med røtter i Sverige og Italia, som startet opp for drøyt 25 år siden.

Fra starten av handlet det mest om å reise landet rundt og selge krydder på markeder. Gjennom årene på markedene ble det utviklet en tett dialog med mange matinteresserte som entusiastisk delte sine oppskrifter og ga utsøkte tips om spennende aromaer.

Med tiden modnet tankene på å utvikle et bredt, kvalitativt og profilert sortiment av høykvalitets krydderier. I dag produserer og leverer Kryddhuset smaksopplevelser fra hele verden.

Visjon og mål

Å tilføre kreative smaksopplevelser i all matlaging.

Forretningsidé

Å utvikle, produsere og markedsføre kvalitetskrydder og smaksettere i attraktive forpakninger til dagligvarehandel, presang- og gourmetbutikker, foodservice (restauranter, storkjøkken og catering), næringsmiddelindustri og andre kanaler.

 

Gourmetkvarn

EU Økologisk

EU Økologisk er en sertifisering og merking som viser at produktene er dyrket eller fremstilt i henhold til EU-regler for økologisk produksjon.
Sertifikatet omfatter pakking og blanding av krydder og oljer.

Global Standard – Food Safety

BRC Certification Body
Oppfyller kravene i den globale standarden for næringsmiddelsikkerhet. Sertifikatet omfatter blanding og pakking av tørkede urter, krydder, krydderblandinger, sukkerdekorasjoner, oljer og marinader. Pakket for forbruker og industri i plastposer, plast-, metall- og glassbokser, krydderkverner av plast og plastbøtter samt storpakning.

 

Gourmetkvarn