Vineddik

Vineddik passer i de fleste salatdressinger og vinaigretter. Prrøv også en vineddik når du lager sauser, gryter og suppe; det hever smaken og løfter frem syrligheten. Vin, sider eller øl blir til vineddik på 2-4 uker. Det er en sur væske som oppstår ved at etanolen i disse alkoholholdige drikkene oksideres til eddiksyre.
  • Hvitvinseddik | 500 ml

    SKU: 3710

    Syreinnhold 6%. Vår hvitvinseddik har en myk smak hvor vinens karakter er bevart. Utmerket i dressing og til matlaging. Noen dråper i en saus eller gryte gir ekstra fylde. Opprinnelse Spania.

    Ingredienser: Hvitvinseddik, inneholder sulfider.

    Næringsinnhold per 100g: Energi kJ 85/kcal 20. Fett 0g (hvorav mettet 0g). Karbohydrater 0g (hvorav sukker 0g). Protein 0g. Salt 0,05g.

  • Rødvinseddik | 500 ml

    SKU: 3709

    Syreinnhold 6%. Vår rødvinseddik har en myk, fyldig smak hvor vinens karakter er bevart. Utmerket i dressing, i varm matlaging og i marinader til kjøtt og grønnsaker. Opprinnelse Spania.

    Ingredienser: Rødvinseddik, inneholder sulfider.

    Næringsinnhold per 100g: Energi kJ 85/kcal 20. Fett 0g (hvorav mettet 0g). Karbohydrater 0g (hvorav sukker 0g). Protein 0g. Salt 0,05g.

  • Eplesidereddik | 500 ml

    SKU: 3712

    Syreinnnhold 5%. Vår eplesidereddik er produsert i Spania, fra solmodne epler. Utmerket til alt fra stekte grønnsaker til epledesserter. Opprinnelse Spania.

    Ingredienser: Eplesidervineddik, inneholder sulfider.

    Næringsinnhold per 100g: Energi kJ 74/kcal 17. Fett 0g (hvorav mettet 0g). Karbohydrater 0g (hvorav sukker 0g). Protein 0g. Salt 0,03g.

  •